Upravit stránku
Akumulační krb HARK 10/45.2.0 s regálem

Model krbu HARK 10/45.2.0 s regálem je jeden z nejprodávanějších krbů na našem i evropském trhu. Jedná se o rohový krb, který ve spojení s regálem je možné osadit do rohu místnosti, kde může být umístěno komínové těleso. Regál krásně zakryje komín a samotný krb je umístěn vedle komínu, tím zabírá podstatně menší prostor v interiéru.

Akumulační obezdívka

Zvláštností krbu je jeho patentovaná obezdívka z akumulačních desek. Desky mají velkou objemovou hmotnost a vydrží ještě několik hodin po vyhasnutí ohně sálat teplo. Obezdívku je možné dodat v základním šedém provedení, může se vymalovat jakoukoliv barvou, anebo se může obezdívka omítnout.

Krbová vložka ECOplus

Další podstatnou výhodou krbu, je osazení velmi kvalitní krbové vložky HARK se systémem spalování ECOplus. Díky tomu Vám krbová vložka šetří velkým způsobem náklady na její provoz. Také šetříte výrazným způsobem životní prostředí, jelikož krbová vložka má velmi nízké emisní hodnoty. Samozřejmostí je zde dokonalý oplach skla, takže sklo krbové vložky zůstává čisté, což ocení všichni, kdo chtějí strávit u krbu romantické večery s plápolajícími plameny.

Technické parametry

Obložení (model na obrázku):AKU obestavba
Provedení říms:černá žula NERO-ASSOLUTO
Krbová vložka:HARK 500/45 K ECOplus
Barevné provedení dvířek:černá
Šíře cm:121
Hloubka cm:69
Výška cm:188

Krb se dodává i v těchto variantách mramoru:

  • mramor Crema Marfil
  • mramor Rojo Alicante
  • žula Nero Assoluto
  • mramor Crema Caliza
  • mramor Mocca Creme
  • mramor Estremoz

Krby HARK Studioserie (DE)

Ukázka montáže krbů Studioserie (DE)

Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti