Upravit stránku
Mastkový krb HARK 6/26.57.10.0

Máte rádi plápolající oheň s moderními funkcemi, pak se krb HARK 6/26/57 z mastku jistě stane vaším oblíbeným útulným koutkem. Jeho redukovaný design se vyznačuje kontrastem dvou přírodních materiálů. Tělo je celé vyrobeno z přírodního kamene – mastku. Obložení kolem krbové vložky je z černé žuly Nero-Assoluto. To má dvě výhody. Mimořádně dobře akumuluje teplo a vyznačuje se krásným přírodním povrchem. Každý model je tedy individuálním unikátem. To samo o sobě vytváří v domě velmi zvláštní atmosféru.

 

Oboustranný – rohový průhled krbu

 

Dvířka topeniště lze pro přikládání pohodlně otevřít do boku nebo alternativně vysunout nahoru. Díky oboustrannému rámu dvířek budete mít vždy dobrý výhled na plápolající plameny a žhavé uhlíky.

 

Provoz šetrný k životnímu prostředí

 

Nadchne vás také moderní technologie. Krbová vložka HARK 500/57 K ECOplus byla speciálně vyvinuta pro použití v rohu místnosti. Pro čisté spalování je vybavena naším keramickým filtrem HARK ECOplus proti jemnému prachu. Nejen účinnost krbové vložky je přesvědčivá – testovací hodnoty emisí škodlivin krbové vložky jsou hluboko pod zákonem stanovenými požadavky. Výhodou je velmi nízká spotřeba paliva, nízké emise, vysoká kvalita (pro další generace) a čistota skla.

Technické parametry

Obložení (model na obrázku):mastek + žula Nero-Assoluto
Krbová vložka:HARK 500/57 K ECOplus
Barevné provedení dvířek:černá
Šíře cm:75
Hloubka cm:75
Výška cm:200
  • Díky mastku velká akumulační schopnost
  • Šedý přírodní kámen originálního vzhledu
Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti