Upravit stránku
Mramorový krb HARK 1/225.0

Jedná se o moderní rohový krb s rohovou krbovou vložkou umístěný na rovnou (čelní) stěnu. Tento typ krbu je hojně využíván, pokud je např. sedací souprava umístěna na straně od krbu, anebo pokud potřebujete vidět oheň i z jídelní části místnosti. Samozřejmostí je volba pravé nebo levé verze provedení krbu. Tento krb bude vždy dominantou Vašeho interiéru.

Spodní římsa a bočnice jsou vyhotoveny z přírodního mramoru, resp. žuly. Mramor je také použit ve spodní části regálu, který perfektně dotváří design krbu a zároveň využívá daný prostor velmi účelově pro uskladnění dřeva. Regál je možné vybavit i osvětlením, kde nádherně vynikne i případná dekorace krbu. Ve spodní části krbu (soklu) je umístěná dekorační větrací mřížka, kterou si krb nasává potřebný vzduch. Horký vzduch je následně odváděn větrací mřížkou v záklopu krbu. Větrací mřížky jsou zde tedy téměř neviditelné.

Topení zde zajišťuje krbová vložka s otevíráním nahoru a nejmodernějším spalováním na trhu - ECOplus. Rohová krbová vložka HARK nemá žádný sloupek, který by kazil pohled do ohně.

Technické parametry

Obložení (model na obrázku):Žula Nero-Assoluto
Provedení:boky leštěné, římsy leštěné
Krbová vložka:HARK 550/20/57-66.29 H ECOplus
Barevné provedení dvířek:černá
Šíře cm:153
Hloubka cm:63
Výška cm:180
  • Mramorový krb se dodává i v jiných barevných provedeních mramoru.
  • Volit lze pravou i levou verzi.
Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti