Upravit stránku
Mramorový krb HARK 11/265

Moderní rohový omítkový krb HARK 11/265 s kombinací mramoru nebo žuly nabízí kromě moderního designu i velmi snadné ovládání. Tento model krbu charakterizují čisté linie a dnes velmi oblíbený a moderní kontrast bílé omítky a leštěné černé žuly. Boční regál nabízí dostatek prostoru pro osobní dekoraci a palivové dřevo. Je také možné dodat osvětlení regálu spolu se skleněnými policemi.

Tento model krbu je vhodný i do nízkoenergetických a pasivních domů!
 

Krásný pohled do ohně, zde zajišťuje vysoce kvalitní krbová vložka HARK s rohovým prosklením, díky které je oheň vidět ze všech částí místnosti. Pro pohodlné přikládání paliva může být krbová vložka vybavená dvířky, které se otevírají nahoru.

Šetrný k životnímu prostředí a maximální účinnost

Topeniště krbu může být vybaveno nejmodernější spalovací technikou na trhu - ECOplus. Tato nová technologie (patent firmy HARK) je jednak velmi šetrná k životnímu prostředí (velmi nízké emise), ale především zajišťuje bezkonkurenčně malou spotřebu paliva (topit lze i uhelnými briketami). Možnost osazení krbové vložky, která je schválena jako nezávislá na vzduchu z místnosti a splňuje Blower Door test - zjišťování vzduchotěsnosti obálky budovy.

Technické parametry

Obložení (model na obrázku):Žula Nero-Assoluto
Provedení:boky leštěné, římsy leštěné
Krbová vložka:HARK 500/57 K ECOplus
Barevné provedení dvířek:chrom
Šíře cm:160
Hloubka cm:91
Výška cm:250 (do stropu)
  • Mramorový krb se dodává i v jiných barevných provedeních mramoru.
  • Volit lze pravou i levou verzi.
Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti